0
Koszyk
 x 
Twój koszyk jest pusty
Zaloguj  \/ 
x
x
x
x
Obsługa Klienta
Poniedziałek - Piątek:  8:30÷16:00
pn.-pt. 8:30 ÷ 16:00

Drodzy Państwo, poniżej zamieszczamy niektóre opinie wystawione przez klientów naszej firmy oraz klientów pochodzących od dystrybutorów naszych produktów w Polsce jak i za granicą.

Jak się sami Państwo przekonacie czytając poniższe opinie, nie sposób oprzeć się wrażeniu, że wszystkie produkowane przez nas wanny z drzwiami oraz brodziki bezprogowe są postrzegane przez klientów naszej firmy jako produkty najwyższej jakości, niezwykle trwałe, niezawodne i dostępne w korzystnej ofercie cenowej.

Referencje - opinie - certyfikaty

Wzrost zaufania wśród klientów i kontrahentów, solidność oraz rzetelność są dodatkowym potwierdzeniem, iż firma BUDO-PLAST BATHS jest godna zaufania i działa na rynku w sposób uczciwy. Poniższe opinie ugruntowują nas w przekonaniu, iż kryteria wymagane do otrzymania przez naszą firmę wyżej zamieszczonych certyfikatów rzetelności, są w 100% spełniane.

 

 

Wanna ELEGANCE PLUS znajduje się na wyposażeniu uzdrowiska Iwonicz S.A. od 2009-ego roku. Jest ona wyposażona w system dysz do hydromasażu. Użytkowana jest do wykonywania zabiegów z zakresu hydromasażu kończyn dolnych oraz hydromasażu połowiczego. Do roku 2017 wykonano w niej ok. 14 tysiący zabiegów.

Wanna ta jest bardzo prosta w obsłudze. Dzięki systemowi uchylnych drzwi znacznie ułatwia ona korzystanie z niej osobom z niedowładem kończyn dolnych, z masywnymi zmianami zwyrodnieniowymi oraz osobom po protezoplastyce stawów biodrowych i kolanowych.Wanna ta jest bardzo prosta w obsłudze. Dzięki systemowi uchylnych drzwi znacznie ułatwia ona korzystanie z niej osobom z niedowładem kończyn dolnych, z masywnymi zmianami zwyrodnieniowymi oraz osobom po protezoplastyce stawów biodrowych i kolanowych.

Stabilne siedzisko zapobiega w tym przypadku możliwości zwichnięcia stawu biodrowego będącego najczęśtszym powikłaniem po protezoplastyce biodra.

Możliwość zastosowania hydromasażu pomaga w rehabilitacji i pielęgnacji osób z niedowładem i ze wzmożonym napięciem mięśniowym, powodując zmniejszenie spastyki.

Na uwagę zasługuje również możliwość wsiadania bezpośrednio z wózka oraz fakt specjalnej konstrukcji drzwi posiadających system zabezpieczający przezd przypadkowym otwarciem drzwi w trakcie kąpieli.

Reasumując wanna ta sprawdza się doskonale przy pielęgnacji i rehabilitacji osób niepełnosprawnych charakteryzując się dużą skutecznością działania, trwałością i ergonomią.

Kliknij tutaj aby przeczytać pełną uznania wypowiedź specjalisty z zakresu rehabilitacji medycznej !!!

lek. med. Robert Śliwowski2011.04.14 - Iwonicz Zdrój - 'UZDROWISKO IWONICZ' S.A.

 

Transakcja bezproblemowa. Gorąco polecam sprzedającego. Szybka wysyłka, miły kontakt, towar spełniający moje oczekiwania.
Piotr Sobolewski2016.08.22 - Serwis Allegro.pl (miasto Pisz)

 

Takie zakupy to wielka przyjemność i satysfakcja. Doskonale zabazpieczona przesyłka. Bardzo miły kontakt i profesjonalne podejście do klienta. Serdecznie dziekuję i pozdrawiam.
Anna2015.10.24 - Serwis Allegro.pl (miasto Lublin)

 

Serdecznie polecam firmę "Z.P.-H. BUDO-PLAST", doceniam firmę za profesjonalną obsługę klienta oraz sprzęt wysokiej jakości.
Marta Szyszko2015.08.26 - Serwis Allegro.pl (miasto Radom)

 

Wanna z bocznymi drzwiczkami dla osób niepełnosprawnych jest solidna, elegancka i dobrze zabezpieczona przy transporcie. Poza tym transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
Jaks472015.04.15 - Serwis Allegro.pl (miasto Radom)

 

Z mojej strony chciałam podziękować firmie Z. P.-H. "BUDO-PLAST" za pomyślnie przeprowadzoną transakcję, uczciwość, świetny kontakt, szybką i bezproblemową realizację zamówienia, a także indywidualne podejście do klienta.

Wanna również spełnia nasze oczekiwania, a także jest zgodna z opisem internetowym. Na pewno można polecić Państwa firmę następnym klientom.

Małgorzata Wołkowska2015.02.22 - Szczecin

 

Kupiłam wannę z otwieranymi drzwiami w firmie BUDO-PLAST i stwierdzam, że spełnia wszystkie moje oczekiwania. Jest estetycznie wykonana i funkcjonalna. Po otwarciu drzwi umożliwia spokojne i bezproblemowe wejście tak jak do kabiny prysznicowej, nawet przy dużych ograniczeniach ruchowych. Polecam.
Grażyna S.2014.08.25 - Warszawa

 

Dzień Dobry Państwu. Jestem posiadaczem wanny z drzwiami “ELEGANCE” - Waszego produktu. Wannę zamontowano mi na przełomie kwietnia i maja. Jestem osobą niepełnosprawną z dysfunkcją kończyn dolnych. Do wanny mogę sobie wchodzić bez przeszkód. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Dziękuję też szefowi Panu Zbigniewowi Lasek za pomoc przy wyborze i zakupie odpowiedniego modelu wanny do mojej łazienki.
Jacek Pluta2014.08.04 - Poznań

 

Sprzedający mimo niezależnego od siebie przypadku losowego stanął na wysokości zadania. Wanna przyszła w terminie, jest przepięknie i solidnie wykonana a cena bije na głowę konkurencję. Bardzo dziękuję za udaną transakcję. ABSOLUTNIE POLECAM!!
Artur Płonka2012.10.24 - Serwis Allegro.pl

 

Chciałam wyrazić bardzo pozytywną opinię na temat obsługi klienta przez firmę BUDO-PLAST. Zamówienie zostało zrealizowane i dostarczone bardzo szybko. Produkt - brodzik 90/90 jest w bardzo przystępnej cenie i jest bardzo dobrej jakości.
Anna Wiślińska2012.07.13 - woj. podkarpackie

 

Zakup wanny z drzwiami był najlepszą inwestycją dla moich ponad 80-letnich rodziców. Ponieważ mój ojciec ma zwyrodnienie stawu biodrowego i silne przykurcze w łydkach, od jakiegoś czasu praktycznie przestał się myć. Dopiero kupno tej wanny pozwoliło mu na powrót do normalności.

Także mama jest bardzo zadowolona. Montaż wanny jest niezbyt skomplikowany, nie wymagał od nas rujnowania całej łazienki - wystarczyło wyjąć starą, tradycyjną wannę i włożyć nową. Dodatkowym atutem tej wanny jest wygodne siedzisko.

Cena za produkt okazała się bardzo korzystna w porównaniu do produktów tego samego typu proponowanych przez innych producentów. Gorąco polecam ten zakup - nie warto się męczyć, trzeba sobie ułatwiać życie - szczególnie na starość. Szkoda tylko, że tak mało osób wie o możliwości zakupu takiego udogodnienia i dodatkowym dofinansowaniu z PCPR - może przydała by się jakaś reklama w gazetach albo TV ?

Pozdrawiam serdecznie i dziękuję z całego serca.

PS. Z transportem też nie było problemu, producent załatwił kompetentną firmę przewozową w bardzo dobrej cenie.

Anna Gałecka-Babisz2011.05.30 - Warszawa

 

Kupiłem wannę ELEGANCE jeszcze przed świętami a otrzymałem pierwszego dnia zaraz po świętach. Muszę przyznać, że nie spodziewałem się tego wogóle a tymczasem już po montażu samej wanny przyznam, że zakup był trafiony a cena naprawdę atrakcyjna.
Piotr Parchatko2011.04.28 - Wrocław

 

Wanna ELEGANCE PLUS jest rewelacyjna. Podobna wanna w innych firmach kosztowałaby około 15tys zł a tymczasem otrzymałem komfortową i luksusową wannę z systemem hydromasażu. System sterowania to bajka nawet jak na potrzeby mojej żony.
Tomasz Kłoczko2011.04.13 - Kraków

 

Wannę zakupiłam w marcu a otrzymałam po około 10 dniach roboczych. Byłam lekko poddenerwowana ale ostatecznie po montażu wanny MODERN w mojej łazience i pierwszym jej użytkowaniu okazała się strzałem w 10-tkę. Rewelacyjna to chyba za mało powiedziane w stosunku do tego produktu. Polecam każdemu kto potrzebuje wanny z łatwym dostępem, siedziskiem a przy okazji niskie zużycie wody jest jej niepodwarzalnym atutem.
Karolina Kowalik2011.04.07 - Poznań

 

Idealna dla mojej babci, która ma już ponad 70 lat i potrzebowała wanny z niskim progiem dostępu.
Janusz Galos2011.03.25 - Chełm

 

Wanna Impression jest bardzo dobrym rozwiązaniem w codziennym użytkowaniu i była korzystna w zakupie pod względem cenowym (porównując do konkurencji). Jakość wykonania idealna a drzwi są bardzo dobrze wyprofilowane i szczelne.
Sylwester Ślązak2011.03.20 - Warszawa